Προφίλ

H Jordan Bros ιδρύθηκε το 2016 από τον Παπαδόπουλο A. Κωνσταντίνο, αυτοδημιούργητος ως επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης τεσσάρων εταιρειών. Oι βασικές δραστηριότητες της Jordan Bros αφορούν τη συσκευασία, τη συγκέντρωση και την εξαγωγή των φρέσκων ελληνικών φρούτων άριστης ποιότητας. Ήδη από την πρώτη χρονιά η εταιρεία λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη φήμη του ονόματός της.

Οι εγκαταστάσεις της Jordan Bros εκτείνονται σε χώρο 7000 τ.μ. στο Αρσένι Σκύδρας και αποτελείται από τα κεντρικά γραφεία, αποθήκες, καθώς και προαύλιο χώρο παραλαβής προϊόντων και parking. Ακόμη χώρους αποθήκευσης υλικών συσκευασίας, χώρους παραλαβής αγροτικών προϊόντων και χώρο στάθμευσης.

Τα προϊόντα μας συγκομίζονται μόνο από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος φημισμένες για την ποιότητα των φρούτων τους. Συγκεκριμένα συλλέγουμε φρούτα από περιοχές του Νομού Πέλλας, Ημαθίας, Αγρινίου, Καβάλας και Πρεβέζης.

Στόχοι και αξίες

Σαν εταιρεία θέλουμε να καθιερώσουμε την εξαγωγή των προϊόντων μας ως τη Νο1 επιλογή στις προτιμήσεις των πελατών μας.

Οι βασικές αξίες τις οποίες ακολουθούν οι δραστηριότητες της επιχείρησης είναι η ποιότητα, η συνεργασία, η επαγγελματική συμπεριφορά, ο σεβασμός στο περιβάλλον.

Η Jordan Bros έχει ως στόχο τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά μέσω της συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων της, την ποιότητα των προϊόντων και τη σωστή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της Jordan Bros.

Στην Jordan Bros ενδιαφερόμαστε για το μέλλον μας αλλά και για το μέλλον των επόμενων γενεών


Jordan Bros - Εξαγωγές φρούτων


H Jordan Bros δραστηριοποιείται με τη συσκευασία, τη συγκέντρωση και την εξαγωγή των φρέσκων ελληνικών φρούτων άριστης ποιότητας.

Βρείτε μας

Jordan Bros
Αρσένι, Σκύδρας Ν. Πέλλας

Κεντρικά γραφεία
Δημάρχου Στάμκου 23 και Βελίκα Ρώμα, Γιαννιτσά

23820 20684
698 0456490

GoogleMap